Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Μπλόκαρε την εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της Υλίκης βυτιοφόρο που κουβαλούσε υγραέριο και εξετράπη της πορείας του στο 95.5 χλμ το μεσημέρι της Δευτέρας.
Το βαρύ όχημα κινήθηκε ανεξέλεγκτο στα προστατευτικά τοιχία και μπάρες, σπάζοντάς τα και μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα, όπου και ανετράπη.
Ο τράκτορας «καρφώθηκε» πάνω στο διαχωριστικό, ενώ το βυτίο ανετράπη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Για λόγους ασφαλείας η ΕΛΑΣ έκλεισε την εθνική οδό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ενώ στο σημείο έφτασαν και πυροσβεστικά οχήματα.

Στο σημείο έχουν σπεύσει 14 πυροσβέστες με 5 οχήματα και σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, πραγματοποιείται επιχείρηση απομάκρυνσης του φορτίου με τη μεταφόρτωσή του σε άλλο βυτίο.
Από το περιστατικό δεν υπήρξαν θύματα παρά μόνο υλικές ζημιές.

Ήδη εφαρμόζεται εναλλακτική διαδρομή.
Συγκεκριμένα, στο 90ο χλμ στο ύψος της Θήβας, για το ρεύμα προς Λαμία και στο 100ο χλμ στον ανισόπεδο κόμβο Ακραιφνίου για όσα οχήματα κινούνται προς Αθήνα.
Διαβάστε επίσης:
Ενόργανη γυμναστική: Παραιτήθηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής που καταγγέλλεται για απόπειρα βιασμού
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.