Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ο ψητός ανανάς στη σχάρα σερβίρεται ως επιδόρπιο και είναι μια γευστική απόλαυση που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε.
Η σάρκα του αρωματικού αυτού φρούτου μετά το ψήσιμο μετατρέπεται σε μια πραγματική γευστική εμπειρία που συμπληρώνεται με μια νότα μελιού και μια πρέζα από ξηρούς καρπούς.
1 ανανά, φρέσκο
Άοσμο σπορέλαιο, κατά βούληση
Μέλι, για γεύση
Για τη διακόσμηση
Ξηρούς καρπούς, χοντροκομμένους
Παγωτό βανίλια (προαιρετικά)
1.Κόψτε τη φλούδα του ανανά και αφαιρέστε και τον σκληρό πυρήνα στη μέση με το ειδικό εργαλείο.
2. Κόψτε τον ανανά σε ροδέλες και αλείψτε τον με λίγο λάδι.
3. Ψήστε τις φέτες στη σχάρα (200ο C) για περίπου 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά, ανάλογα με το πάχος τους, μέχρι να σχηματιστούν οι γραμμές του γκρίλ.
4. Σερβίρετε τις ροδέλες ζεστές, περιχύστε τις με μέλι, πασπαλίστε με ξηρούς καρπούς της επιλογής σας και στολίστε με μια μπάλα παγωτού βανίλια.
Συμβουλές
Διαβάστε επίσης:
Υγιεινή πατατοσαλάτα, με τραγανά λαχανικά, αρωματικά βότανα και κρεμώδες ντρέσινγκ
Σπιτική μαρμελάδα βερίκοκο με δυόσμο, για αρχάριους
Κυπριακό κριθαράκι σε στυλ μπολονέζ
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.