Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Τραγικό θάνατο βρήκε τα ξημερώματα της Πέμπτης ένας 45χρονος άνδρας σε αδιανόητο τροχαίο στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, στο ύψος του εστιατορίου Αίγλη.
Περίπου στις 03:30, ο 45χρονος, αρκετά γνωστός στην Ηλεία, κατευθυνόταν από τον Πύργο προς την Αμαλιάδα, οδηγώντας ένα μεγάλου κυβισμού και ιπποδύναμης αυτοκίνητο, μάρκας BMW Z4, όταν έξω από το ίδρυμα Νέα Βασιλειάδα, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και λίγα μέτρα πιο κάτω «θέρισε» δύο μεταλλικές κολώνες ηλεκτροφωτισμού.
Σύμφωνα με το ilialive.gr, από το σπορ αυτοκίνητο των 600 ίππων, κατά την διπλή πρόσκρουση, το σώμα του εκσφενδονίστηκε και διαμελίστηκε στο κέντρο της οδού.
Το αυτοκίνητο σταμάτησε την ξέφρενη πορεία του στο πρανές της οδού δεξιά, διαλυμένο.
Ο κρότος της σφοδρής πρόσκρουσης έκανε τους κατοίκους των σπιτιών στην περιοχή να πεταχτούν στο δρόμο και να αντικρύσουν τις αποτρόπαιες εικόνες.
Ο 45χρονος κείτονταν νεκρός αφού ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, ενώ ο δρόμος είχε γεμίσει με συντρίμμια.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα άνδρες της Τροχαίας Πύργου, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου.

Οι εικόνες που αντίκρισαν ήταν αδιανόητες ακόμα και για τους πιο έμπειρους σε τέτοιες καταστάσεις.
Γρήγορα οι διασώστες του ΕΚΑΒ ανέσυραν τον νεκρό και οι πυροσβέστες προχώρησαν στην άμεση πλύση του οδοστρώματος.
Η κυκλοφορία για αρκετή ώρα γινόταν μέσω παράκαμψης από την βοηθητική οδό.
Διαβάστε επίσης
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.