Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Την αναβολή του προγραμματισμένου ταξιδιού του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν στη Μέση Ανατολή μεταδίδει η ιστοσελίδα Axios, επικαλούμενη δύο πηγές με γνώση των κινήσεων του αμερικανού αξιωματούχου.
Ο υπουργός Εξωτερικών ανέβαλε το ταξίδι του στη Μέση Ανατολή και δεν θα ταξιδέψει στην περιοχή απόψε όπως είχε προγραμματιστεί λόγω της αβεβαιότητας για την κατάσταση, σύμφωνα με δύο πηγές.
Ο Μπλίνκεν επρόκειτο να ταξιδέψει για ένατη φορά στην περιοχή απόψε και να επισκεφθεί το Κατάρ, την Αίγυπτο και φυσικά το Ισραήλ.
Διαβάστε επίσης:
Ο Πούτιν έστειλε δώρο 447 κατσίκες στον Κιμ Γιονγκ Ουν
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.