Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Σε όσα καταλογίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρός του Στέφανος Κασσελάκης στην κυβέρνηση με αφορμή την καταστροφική φωτιά στην Αττική, απαντά με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.
«Όσα έχει αναφέρει από χθες ο κ. Κασσελάκης στο ρεσιτάλ λαϊκισμού του, με αλλεπάλληλες δηλώσεις πάσης φύσεως, έχουν απαντηθεί αναλυτικά με στοιχεία.
Το ότι έχει αδυναμία κατανόησής τους είναι δικό του πρόβλημα.
Το να περιλαμβάνει, όμως, στο λαϊκίστικο αφήγημά του και την αμυντική θωράκιση της χώρας, τον καθιστά εκτός από γραφικό και επικίνδυνο», καταλήγει η Πειραιώς.
Διαβάστε επίσης:
Στέφανος Κασσελάκης: Με ένα F-35 λιγότερο αγοράζεις τριακόσια πυροσβεστικά οχήματα (Video)
ΣΥΡΙΖΑ για Βούλτεψη: «Τώρα διαπρέπει και ως ειδική για τις πυρκαγιές»
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.