Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
«Πριονοκορδέλα» περνάει την κυβέρνηση για την πρόσφατη καταστροφική πυρκαγιά στην Αττική, ο τικτόκερ Χρήστος Ράφτας, προσεγγίζοντας το συνολικότερο πρόβλημα της πολιτικής ανικανότητας με βιτριολικό και ωμό χιούμορ.
Σε ένα βίντεο διάρκειας μόλις ενός λεπτού, ο κωμικός εκθέτει τον «μέσο υπουργό», τον «μέσο πρωθυπουργό» και τον «κρατικό μηχανισμό» – με αιχμή για το πολυάριθμο των αστυνομικών, αλλά όχι των πυροσβεστών – και αποθεώνεται στα σχόλια από τους χρήστες.
Στο τέλος του βίντεο ο τικτόκερ, απευθύνεται στους ανθρώπους που έδωσαν πραγματική μάχη με την πυρκαγιά και τους οποίους προφανώς διαχωρίζει από τους «αρμόδιους».
«Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους πυροσβέστες και εθελοντές που σώσαν τις περιουσίες μας και εύχομαι σε όλους καλή δύναμη. Αντίο στα όμορφα μέρη μας που αγαπήσαμε τόσο πολύ», αναφέρει.
@xristos_raftas The Cycle
♬ original sound – Raftas
Διαβάστε επίσης:
Συνελήφθη δικηγόρος στα Σεπόλια: Έκρυβε στο αυτοκίνητό της 40 συσκευασίες με κοκαΐνη
Φωτιά στην Άνω Επίδαυρο: Επιχειρούν 5 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.