Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Η σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με τα ευρήματα των αυτοψιών και τις δράσεις αποκατάστασης στις πυρόπληκτες περιοχές της βορειοανατολικής Αττικής θα πραγματοποιηθεί στις 17:30, στο Δημοτικό Κατάστημα Πεντέλης, με τη συμμετοχή κλιμακίου συναρμόδιων Υπουργών και εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Κατά τη σύσκεψη αναμένεται να γίνει ένας απολογισμός της καταστροφής και θα υπάρξει μια εκτενής συζήτηση για τα μέτρα κρατικής αρωγής και τις δράσεις περιβαλλοντικής αποκατάστασης, με στόχο από τη συζήτηση να προκύψει ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, το οποίο θα είναι δεσμευτικό για όλους τους εμπλεκόμενους.
Διαβάστε επίσης:
ΣΥΡΙΖΑ: «Αφωνία» της κυβέρνησης για τις καθυστερημένες προσλήψεις στα δασαρχεία
ΣΥΡΙΖΑ για έλεγχο στο σπίτι Κασσελάκη: Παρά το θόρυβο που δημιουργήθηκε, «άνθρακες ο θησαυρός»
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.