Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Δύο μασέζ πιάστηκαν στα χέρια σε παραλία της Κρήτης με τον καβγά τους να γίνεται γρήγορα viral. Οι 2 γυναίκες, άγνωστο για ποιο λόγο, λογομάχησαν και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τα πνεύματα οξύνθηκαν.
Μάλιστα, όπως φαίνεται και στο βίντεο υπήρξε μια τρίτη μασέζ η οποία από την αρχή προσπάθησε να συγκρατήσει την πρώτη γυναίκα, ανεπιτυχώς και στη συνέχεια προσπάθησε να χωρίσει τις δυο «συναδέλφισσές» της οι οποίες συνέχιζαν να παίζουν άγριο ξύλο μεταξύ τους.
Χρειάστηκε να παρέμβει και ένας ακόμα άντρας για να δοθεί τέλος στο επεισόδιο.
Διαβάστε επίσης:
Έρχεται κακοκαιρία τις επόμενες ημέρες – Πόση βροχή αναμένεται να πέσει
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.