ΚΥΡΙΑΚΗ 17.08.2025 15:58
MENU CLOSE

Κλέλια Ρένεση: «Προσέχω ποιους κάνω μάγκες, πού δίνω τα χρήματά μου, πώς μεγαλώνω το παιδί μου»

27.08.2024 22:50

Η Κλέλια Ρένεση μίλησε στην εκπομπή «Χαμηλή Πτήση» του Ionian TV και αναφέρθηκε στην κόρη της, στο πώς τη μεγαλώνει, αλλά και στον ρόλο της στην ταινία για την ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη.

«Βλέπω ότι το παιδί από τώρα με τις οθόνες είναι σε φάση “βαμπίρ”. Θα προσπαθήσω σθεναρά να της μεταδώσω ό,τι μπορώ να μεταδώσω. Θεός δεν είμαι, τα πράγματα θα είναι στα χέρια της από ένα σημείο και πέρα. Ελπίζω, ευελπιστώ και θεωρώ ότι ο τρόπος με τον οποίο της δείχνω τη ζωή, να της έχει μάθει 5 πράγματα», τόνισε.

«Πηγαίνοντας στην Γαύδο δύο μήνες το καλοκαίρι, χωρίς όχι μόνο τηλεόραση και ίντερνετ, χωρίς τεχνητό φως και ρεύμα, το παιδί σβήνει λίγο όλο αυτό του ηλεκτρισμού, το τεχνητό της κοινωνίας και μπαίνει μέσα στη φύση. Κατά εκεί το πάω, το οδηγώ να αγαπήσει τη φύση, να γίνει ένα με αυτή, ώστε τουλάχιστον και να “καεί” κάποια στιγμή με αυτό το πράγμα, να μπορεί να επιστρέψει να γιατρευτεί», σημείωσε.

«Ένας γονιός από κάποια στιγμή είναι και ανήμπορος, γιατί είναι τόσες πόρτες απλωμένες μπροστά στο παιδί. Τι θα του πω στα 15-16, μην πάρεις κινητό; Το μόνο που μπορώ να τη μάθω είναι να είναι απενοχοποιημένη στα συναισθήματά της, να εκφράζεται. Προσπαθώ να τη διδάξω τους δρόμους που αργότερα αύριο θα χρειαστεί να πάρει για να βρει τον εαυτό της, όταν χαθεί», ανέφερε η ηθοποιός.

Embed code

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνος Αργυρός: Κλωτσιές και μπουνιές κατά την διάρκεια συναυλίας του στην Αλβανία

Ναόμι Κάμπελ: Η σπάνια φωτογραφία με τα δύο παιδιά της

«Στο σφυρί» τα δαχτυλίδια και το μικρόφωνο του Έλβις Πρίσλεϊ

ΚΥΡΙΑΚΗ 17.08.2025 15:57
Exit mobile version