To Mega τέθηκε επικεφαλής στην κούρσα τηλεθεάσης της Τετάρτης
Έπειτα από το προχθεσινό «μπαμ» τηλεθέασης του Alpha λόγω της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης Ιρλανδίας- Ελλάδας, το Mega χθες ανέκτησε την πρώτη θέση στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού και με ανεβασμένη επίδοση ακόμα σε σύγκριση με εκείνης που είχε καταφέρει την Δευτέρα (14,1%), σύμφωνα με τις δυναμομετρήσεις της Nielsen.
Στα αξιοσημείωτα η ανοδική πορεία της ΕΡΤ1 η οποία είδε τον δείκτη τηλεθέασης να πηγαίνει την Τετάρτη στο 8% και να έχει μερίδιο βελτιωμένο κατά 1,2% σε σχέση με την προηγούμενη ημέρα, χάρη στις επιδόσεις των ελληνικών σειρών της στο prime time και δευτερευόντως στο απογευματινό «Στούντιο 4».
Πρέπει να συνεκτιμηθεί και η παράμετρος ότι ακόμα δεν έχουν αρχίσει οι ελληνικές σειρές και οι άλλες προγραμματικές προτάσεις των ιδιωτικών καναλιών.
Διαβάστε επίσης:
Πορτοσάλτε: Πάλι καλά που δεν ήθελε να θίξει τους Ρομά (Video)
ΕΡΤ3: Διαμαρτυρίες από τους εργαζόμενους και την ΕΣΗΕΜ-Θ για τη συνεχιζόμενη υποβάθμιση του σταθμού
Χρύσα Φώσκολου: Στο νοσοκομείο η δημοσιογράφος του OPEN – «Αργά ή γρήγορα όλοι δοκιμάζονται»