Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Με buzzer beater του Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε μία μεγάλη ανατροπή από το -12 (38-50, στο 25΄), «άρπαζοντας» τη νίκη από τη Φενερμπαχτσέ και την πρώτη θέση στο Crete International Basketball Tournament.
Οι Πειραιώτες επικράτησαν με 73-70 της τουρκικής ομάδας, η οποία είδε τον πρώην παίκτη της να την πληγώνει…
Η «ερυθρόλευκη» άμυνα στον… επίλογο της αναμέτρησης ήταν αυτή που έκανε τη διαφορά για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Οι Πειραιώτες έτρεξαν στην τέταρτη περίοδο ένα επιμέρους σκορ 23-13, το οποίο ολοκληρώθηκε με το «σωτήριο» τρίποντο του Τάιλερ Ντόρσεϊ.
Πρώτοι σκόρερ των νικητών ο ομογενής γκαρντ και ο Σάσα Βεζένκοβ, οι οποίοι σημείωσαν από 15 πόντους, ενώ 12 πρόσθεσε ο Μόουζες Ράιτ.
Τα δεκάλεπτα: 14-15, 34-29, 57-50, 70-73
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 6, Γκος 2, Ράιτ 12 (1), Λαρεντζάκης, Βιλντόσα 6 (1), Βεζένκοβ 15 (1), Παπανικολάου, Ντόρσεϊ 15 (3), Πιτερς 7, Πετρούσεβ 8 (2), Φουρνιε 2.
Διαβάστε επίσης:
O Λιόλιος επανεξελέγη πρόεδρος στην ΕΟΚ – Επικράτησε της παράταξης Φασούλα
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.