Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Στο θέατρο Λυκαβηττού βρέθηκε προκειμένου να παρακολουθήσει τη συναυλία του διάσημου Κροάτη τσελίστα Στιέπαν Χάουζερ, η Βασιλική Παναγιωτοπούλου.
Η δημοσιογράφος και σύζυγος του Θέμου Αναστασιάδη που απεβίωσε πριν από περίπου 5,5 χρόνια, έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, εστιάζοντας στο να μεγαλώσει τα τρία παιδιά που απέκτησε με τον Αναστασιάδη.
Σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της, η Παναγιωτοπούλου πήγε στη συναυλία μαζί με δύο στενές της φίλες, την δημοσιογράφο Ειρήνη Γκούμα και την Ευαγγελία Τσικρίκα, με την τελευταία να κάνει και μία ανάρτηση στο διαδίκτυο από την βραδιά που απόλαυσαν στον Λυκαβηττό.
Διαβάστε επίσης:
Coldplay: Χαρίζουν το 10% των εσόδων τους σε μικρούς συναυλιακούς χώρους
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.