ΔΕΥΤΕΡΑ 13.10.2025 09:33
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Σερίφης στο Κεντάκι πυροβόλησε και σκότωσε δικαστή (photos/videos)

20.09.2024 09:12

Σερίφης σε αγροτική περιοχή της πολιτείας Κεντάκι (κεντροανατολικά) τέθηκε υπό κράτηση χθες Πέμπτη, αφού πυροβόλησε και σκότωσε δικαστή, γνωστοποίησαν οι τοπικές αρχές.

Η αστυνομία δεν έδωσε κάποιο κίνητρο. Ο Στάινς κατηγορείται για φόνο.

«Υπάρχει υπερβολικά πολλή βία σ’ αυτόν τον κόσμο και προσεύχομαι πως θα βρούμε δρόμο προς ένα καλύτερο αύριο», σχολίασε ο κυβερνήτης του Κεντάκι, ο Άντι Μπεσίαρ, μέσω X.

Ο πολιτειακός υπουργός Δικαιοσύνης Ράσελ Κόλμαν ανέφερε πως την υπόθεση θα χειριστούν ειδικοί εισαγγελείς, θα διενεργηθεί «πλήρης έρευνα» και θα «αποδοθεί δικαιοσύνη».

Φορέας που εκπροσωπεί το δικαστικό σύστημα της πολιτείας ανέφερε πως είναι «ενήμερος για το τραγικό συμβάν» και προσέφερε τη συνεργασία του στην πολιτειακή αστυνομία.

Η δολοφονία διαπράχθηκε στην πόλη Γουάιτσμπεργκ, πρωτεύουσα της κομητείας Λέτσερ, περίπου 350 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Λούιβιλ, κοντά στα σύνορα με την πολιτεία Βιρτζίνια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας The Mountain Eagle, ο σερίφης Στάινς μπήκε στον προθάλαμο του γραφείου του δικαστή Μάλινς και είπε στο προσωπικό και στον ίδιο πως χρειαζόταν να μιλήσει με το θύμα κατ’ ιδίαν. Οι δυο άνδρες πήγαν στο γραφείο του δικαστή και έκλεισαν την πόρτα. Κατόπιν ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Ο σερίφης βρήκε με τα χέρια ψηλά και παραδόθηκε σε άλλους αστυνομικούς.

Διαβάστε επίσης:

WSJ: Απίθανη η εκεχειρία στη Γάζα μέχρι τη λήξη της θητείας Μπάιντεν

Νεκρή 30χρονη τουρίστρια στη Νάπολι – Τη χτύπησε στο κεφάλι άγαλμα, που πέταξαν από μπαλκόνι – Σοκαριστικό video

Οι ΗΠΑ καλούν τη Χεζμπολάχ να σταματήσει τις «τρομοκρατικές επιθέσεις» εναντίον του Ισραήλ

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.10.2025 09:33
Exit mobile version