search
ΚΥΡΙΑΚΗ 21.09.2025 17:52
MENU CLOSE

Ηράκλειο: Ο διευθυντής του σχολείου περιγράφει την επίθεση του 14χρονου – «Μου έριξε γροθιά στο κεφάλι, στη μύτη, με έριξε κάτω»

27.09.2024 14:12
xylodarmos

Τη σοκαριστική επίθεση που δέχθηκε από 14χρονο μαθητή έξω από το 9ο Γυμνάσιο Ηρακλείου περιέγραψε ο διευθυντής του σχολείου.

Όπως ανέφερε ο διευθυντής του Γυμνασίου στο radiome.gr:

«Ο μαθητής με περίμενε στις 8:00 – 8:05 έξω από το σχολείο. Κατεβαίνοντας εγώ από το αυτοκίνητο, κινήθηκε απειλητικά εναντίον μου λέγοντας “γιατί είπες στον πατέρα μου ότι έκανα κατάληψη;”. Με χτύπησε, με έσπρωξε, μου έριξε γροθιά στο κεφάλι, στη μύτη, με έριξε κάτω. Ευτυχώς ήταν κι άλλοι μπροστά και τον απέτρεψαν από τα χειρότερα».

Ο διευθυντής μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, ενώ ο πατέρας του 14χρονου συνελήφθη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ο 14χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την αρχική εξαφάνισή του, εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου φέρεται να δήλωσε μετανιωμένος και να ζήτησε συγγνώμη.

Διαβάστε επίσης:

Φαράγγι της Σαμαριάς: Επαναλειτουργεί το Σάββατο (28/9) μετά το δυστύχημα με τη νεκρή 33χρονη τουρίστρια

Συνελήφθη 37χρονος για παιδική πορνογραφία – Πλήθος βίντεο με σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων βρήκε η αστυνομία

Λασίθι: 68χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του – Η περίεργη συμπεριφορά των σκυλιών του «θορύβησε» τους γείτονες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21.09.2025 17:50