ΔΕΥΤΕΡΑ 01.09.2025 07:44
MENU CLOSE

Μάγκι Σμιθ: Ο «Χάρι Πότερ» αποχαιρετά την «καθηγήτρια ΜακΓκόναγκαλ» - «Μια από τις πιο ταλαντούχες γυναίκες που έζησαν ποτέ»

27.09.2024 20:59

Ο Daniel Radcliffe, γνωστός για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο του στον «Χάρι Πότερ» αποχαιρέτησε την «καθηγήτρια ΜακΓκόναγκαλ», Maggie Smith που πέθανε σήμερα (27.09.2024) σε ηλικία 89 ετών, με λιτή αλλά συγκινητική ανάρτηση.

Ο Daniel Radcliffe ήταν ο κύριος πρωταγωνιστής της σειράς ταινιών Χάρι Πότερ που ενσάρκωσε τον ομώνυμο χαρακτήρα στο μαγικό του ταξίδι στο Χόγκουαρτς. Η Maggie Smith ήταν η αγαπημένη καθηγήτρια Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ, δεξί χέρι του διευθυντή της σχολής, Άλμπους Ντάμπλντορ.

Ο Radcliffe αναπολεί εκείνες τις μαγικές πρώτες μέρες στα γυρίσματα, όπου η καθοδήγηση της Smith τον βοήθησε να αντιμετωπίσει την φήμης που ακολούθησε και σίγουρα έπαξε σημαντικο ρόλο στον ηθοποιό που είναι σήμερα. Αυτό φαίνεται από τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να την μνημονέψει και να την αποχαιρετήσει δημόσια:

«Πραγματικά αποκαρδιωτικό, ήταν μια από τις πιο ταλαντούχες γυναίκες που έζησαν ποτέ. Άφησε μια καταπληκτική κληρονομιά και θα τη θυμούνται πάντα», έγραψε ο γνωστός ηθοποιός σε ανάρτησή του στο X.

Υπενθυμίζεται ότι η Maggie Smith έφυγε από τη ζωή την ίδια μέρα με διαφορά ενός έτους, με τον «Άλμπους Ντάμπλντορ», τον ηθοποιό Michael Gambon.

Διαβάστε επίσης:

Στέλιος Διονυσίου για Μαρινέλλα: «Πριν δύο μήνες κάναμε συναυλίες και… πέταγε στην πίστα»

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ αποκαλύπτει πώς θα γιορτάσει τα 10 χρόνια γάμου με την Αμάλ Κλούνεϊ

Άννα Κατσούλη: Η «Αρετούσα της Αθήνας» στη Eurovision

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.09.2025 07:43
Exit mobile version