«Σάρωσε» η εκπομπή «The roadshow» που έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κάνει «γκελ» ξανά στην τηλεθέαση. Είτε όταν μοιράζει λεφτά με το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», είτε- από ό,τι φαίνεται- όταν κάνει ταξιδιωτικές εκπομπές καθώς αποτελεί πόλο έλξης τηλεθεατών, για διαφορετικούς λόγους κάνει θραύση.
Καλά τα πήγε και η ιατρική-κοινωνική δραματική σειρά «Ο γιατρός» στην πρεμιέρα του δεύτερο κύκλου επεισοδίων. Ήταν μεν δεύτερη επιλογή των τηλεθεατών αλλά με τηλεθέαση λιγότερη κατά 1/3 (και κατι παραπάνω) από εκείνη που κατάφερε η ταξιδιωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, η οποία- σημειωτέον είχε «απέναντι» της.
Με εξαίρεση το πρόγραμμα «The roadshow» ο γενικός δείκτης κινήθηκε σε επίπεδο όχι ιδιαίτερα υψηλά. Το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» διατηρήθηκε τρίτος στις προτιμήσεις των τηλεθεατών με τηλεθέαση ίδια ακριβώς με εκείνη της Πέμπτης.
Ο Αρναούτογλου έκανε το «νταμπλ», στο ημερήσιο τηλεβαρόμετρο, καθώς το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» ήταν το τέταρτο σε τηλεθέαση πρόγραμμα και στην πρώτη πεντάδα πλασαρίστηκε το ενημερωτικό Live news».
Στην δεκάδα μπορεί να παρέμεινε το «Survivor» αλλά με τηλεθέαση κάτω του 5%. Μεταξύ των δημοφιλέστερων της ημέρας και το τηλεπαιχνίδι «The chase», αξιοποιώντας τη συγκυρία.
Διαβάστε επίσης:
Με πρωτιά στην τηλεθέαση ολοκλήρωσε το πενθήμερο το Mega
ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ: Νέα 24ωρη απεργία την πρωτομηνιά – Δίμηνο απλήρωτοι συμπληρώνουν οι εργαζόμενοι