Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Δύο Βέλγοι δημοσιογράφοι τραυματίστηκαν χθες, Τετάρτη, το βράδυ στο κέντρο της Βηρυτού, μεταδίδουν τα βελγικά μέσα ενημέρωσης.
Πρόκειται για τον πολεμικό ανταποκριτή Robin Ramaekers και τον εικονολήπτη Stijn De Smet από το φλαμανδικό κανάλι VTM.
Τραυματίστηκαν την ώρα του ρεπορτάζ για το ισραηλινό χτύπημα σε κέντρο παροχής βοήθειας της Χεζμπολάχ στην καρδιά της Βηρυτού που άφησε πίσω του επτά νεκρούς σήμερα τα ξημερώματα. Οι ακριβείς συνθήκες του συμβάντος είναι ακόμη άγνωστες προς το παρόν. Ωστόσο κάποια ΜΜΕ αναφέρουν ότι δέχτηκαν επίθεση.
Οι δύο δημοσιογράφοι νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της Βηρυτού, ο ένας με κατάγματα στο πρόσωπο και ο άλλος στο πόδι. Η ζωή τους είναι εκτός κινδύνου.
Ο Robin Ramaekers και ο οπερατέρ Stijn De Smet βρίσκονται στη Βηρυτό από την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου για να καλύψουν τη σύγκρουση μεταξύ της Χεζμπολάχ και του Ισραήλ.
Διαβάστε επίσης:
Reuters και CNN εφαρμόζουν πλαφόν στην δωρεάν ενημερωση απότις ιστοσελίδες τους
MME ΣΥΡΙΖΑ: «Λευκός καπνός» για τα χρωστούμενα στους εργαζόμενους
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.