Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Στην αντικατάσταση του διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ομόνοιας προχώρησε η ηγεσία της Ελληνική Αστυνομίας έπειτα από την αυτοκτονία του 29χρονου κρατούμενου, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο κελί του.
Η ηγεσία της ΕΛΑΣ αποφάσισε να τοποθετήσει στη θέση του διοικητή του ΑΤ Ομονοίας έναν αστυνομικό διευθυντή, με τον πρώην πλέον διοικητή θα παραμένει στο τμήμα αλλά σε άλλη θέση.
Υπενθυμίζεται πως ο 29χρονος μετανάστης βρέθηκε απαγχονισμένος το πρωί της Τρίτης (1/10) με ένα ρούχο μέσα στο κρατητήριο.
Πέραν αυτού, αμέσως μετά τον απαγχονισμό, ένας άλλος κρατούμενος που είχε προσαχθεί, απέδρασε.
Διαβάστε επίσης:
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.