search
ΠΕΜΠΤΗ 31.07.2025 05:58
MENU CLOSE

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Τι δείχνουν οι στοιχηματικές για τη μάχη Ανδρουλάκη – Δούκα

07.10.2024 17:10
doukas_androulakis_1009_1460-820_new

Ανοίγουν και πάλι τα στοιχήματα για τη μάχη των διεκδικητών για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα, μετά την ολοκλήρωση του Α΄γύρου των εσωκομματικών εκλογών.

Μετά την επικράτηση του Νίκου Ανδρουλάκη και το θρίλερ για την δεύτερη θέση που έφερε τον Χάρη Δούκα στον β’ γύρο, «Stoiximan» και «Novibet» έβγαλαν τις πρώτες αποδόσεις για το ποιος θα είναι την επόμενη ημέρα πρόεδρος στο ΠΑΣΟΚ.

Η Stoiximan εμφανίζει τον Νίκο Ανδρουλάκη ως φαβορί με απόδοση 1.45, ενώ στον Χάρη Δούκα δίνει απόδοση 2.65.

Η «Novibet» επίσης τοποθετεί τον Νίκο Ανδρουλάκη στην θέση του φαβορί. Ειδικότερα ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει απόδοση 1.50 για να κερδίσει τον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών, ενώ ο Χάρης Δούκας εμφανίζεται με απόδοση 2.50.

Υπενθυμίζεται ότι ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας ζήτησε τη διεξαγωγή ντιμπέιτ μεταξύ των δύο μονομάχων.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ σε Παύλο Μαρινάκη: Τι συμβαίνει όμως τελικά με τους δανειολήπτες;

Γεραπετρίτης: «Η Ελλάδα δεν πρόκειται να αναμιχθεί στον πόλεμο της Μέσης Ανατολής» – Τι είπε για ΑΟΖ και μεταναστευτικό

Μαύρος (MRB): «Το ΠΑΣΟΚ απέδειξε χθες ότι έχει αρχίσει και γίνεται παράταξη – Έχει αρχίσει και ξαναμαζεύει πάνω του κόσμο δικό του» (audio)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 31.07.2025 05:23