ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.10.2025 08:16
MENU CLOSE

Ερντογάν κατά Ισραήλ: «Όπως σταμάτησε τον Χίτλερ η ανθρωπότητα, το ίδιο θα κάνει και με τον Νετανιάχου»

07.10.2024 15:11

Μήνυμα στο Ισραήλ ότι  «θα πληρώσει το τίμημα» της «γενοκτονίας» που διαπράττει εναντίον του παλαιστινιακού λαού, έστειλε ο  πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ένα χρόνο μετά τις φονικές επιθέσεις της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου εναντίον του Ισραήλ και την ισραηλινή στρατιωτική απάντηση εναντίον της Γάζας.

— TR 📉 Eᴋᴏɴᴏᴍi (@Tr__Ekonomi) October 7, 2024

«Το Ισραήλ θα πληρώσει αργά ή γρήγορα το τίμημα της γενοκτονίας που διαπράττει εδώ και ένα χρόνο και την οποία συνεχίζει», έγραψε ο τούρκος πρόεδρος σε μήνυμά του στο X.

«Εδώ και ακριβώς 365 ημέρες, 50.000 από τους αδελφούς και τις αδελφές μας, οι περισσότεροι παιδιά και γυναίκες, δολοφονήθηκαν άγρια», συνέχισε ο αρχηγός του τουρκικού κράτους, που εδώ και ένα χρόνο είναι από αυτούς που επικρίνουν περισσότερο το Ισραήλ.

«Όπως ακριβώς σταμάτησε τον Χίτλερ η συμμαχία της ανθρωπότητας, ο (ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν) Νετανιάχου και το φονικό δίκτυό του θα σταματήσουν με τον ίδιο τρόπο», προσθέτει ο Ερντογάν, ο οποίος θεωρεί τη Χαμάς «οργάνωση αντίστασης».

Σύμφωνα με τον τούρκο πρόεδρο, «η ανθρωπότητα ολόκληρη δολοφονείται απ’ ευθείας μπροστά στα μάτια του κόσμου εδώ και ένα χρόνο».

Διαβάστε επίσης:

Ισραήλ – Χαμάς: Ένας χρόνος αιματοχυσίας που φέρνει στο χείλος του πολέμου όλη τη Μέση Ανατολή

Η Ντόλι Πάρτον δώρισε εκατομμύρια στους πληγέντες του τυφώνα και διασκεύασε το Jolene σε… Helene! (photos/videos)

Νόμπελ Ιατρικής 2024: Απονεμήθηκε στους Victor Ambros και Gary Ruvkun για την ανακάλυψη του μηχανισμού mRNA

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.10.2025 08:15
Exit mobile version