Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Συγκλονισμένοι είναι όλοι στον Παναθηναϊκό, από τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, με αποτέλεσμα να συναποφασίσουν να ακυρωθούν, τόσο η σημερινή, όσο και η αυριανή προπόνηση της ομάδας.
Οι παίκτες του «τριφυλλιού», οι οποίοι δεν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες, βρέθηκαν το πρωί στο Κορωπί και έπειτα από μία σύντομη συζήτηση με τους Ντιέγκο Αλόνσο, Γιάννη Παπαδημητρίου και Γιώργο Τζαβέλλα, κρίθηκε προτιμότερο να μην γίνουν οι προπονήσεις, δεδομένης της διαμορφωθείσας κατάστασης από το τραγικό συμβάν.
Ο Ουρουγουανός προπονητής συμφώνησε αμέσως και έδωσε ραντεβού με τους ποδοσφαιριστές του για το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας (13/10).
Σημειώνεται, ότι μόλις έγινε γνωστή η τραγική είδηση για τον θάνατο του Μπάλντοκ, αρκετοί από τους παίκτες της ομάδας, μετέβησαν χθες το βράδυ στο σπίτι του εκλιπόντος.
Διαβάστε επίσης:
Τζορτζ Μπάλντοκ: Όταν ο Γιώργος Τζαβέλλας του μάθαινε ελληνικά… (video)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.