search
ΤΕΤΑΡΤΗ 02.07.2025 07:19
MENU CLOSE

Κρήτη: Άγριος ξυλοδαρμός σε σχολείο μεταξύ δύο γονέων μπροστά στα παιδιά – Τον έστειλε στο νοσοκομείο με 27 χτυπήματα

11.10.2024 14:21
xylodarmos

Στο νοσοκομείο κατέληξε ένας πατέρας μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του από άλλον γονέα σε προαύλιο δημοτικού, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη, όταν ένας 42χρονος πατέρας γρονθοκόπησε έναν 43χρονο γονέα άλλου μαθητή, μπροστά στα μάτια των παιδιών.

Σύμφωνα με την καταγγελία και τη σχετική μήνυση, όλα ξεκίνησαν όταν η διευθύντρια του δημοτικού ζήτησε από τα παιδιά, ανάμεσα στα οποία και το παιδί του 42χρονου, να μην καθυστερούν κατά την προσέλευση τους στο σχολείο.

Ακολούθησε έντονη λογομαχία του πατέρα με τη διευθύντρια, με τον πρώτο να ζητά να πάρει το παιδί του και να φύγει.

Όταν η διευθύντρια του ζήτησε να αποχωρήσει εκείνος αντέδρασε, με αποτέλεσμα να μπει στη μέση για να τους χωρίσει ο 43χρονος πατέρας άλλου μαθητή.

Όταν ο 42χρονος του είπε να κάνει στην άκρη και εκείνος αρνήθηκε, άρχισε να τον γρονθοκοπεί ασταμάτητα.

Ο ξυλοδαρμός ήταν τόσο άγριος, που η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε 27 επιβεβαιωμένα χτυπήματα, στο κεφάλι, στο πρόσωπο, τη γνάθο αλλά και το σώμα του.

Ο δράστης εξαφανίστηκε και το θύμα, που κατήγγειλε το περιστατικό, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Κατά του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία.

(Πηγή: cretapost.gr)

Πέθανε ο δήμαρχος Αιγιαλείας, Δημήτρης Καλογερόπουλος

Καλάβρυτα: Νεκρός Βρετανός στο Μεγάλο Σπήλαιο, κατέρρευσε δίπλα στον φίλο του

Eργατικό ατύχημα στη Θήβα: Απορριμματοφόρο συνέθλιψε το πόδι εργαζομένου στην καθαριότητα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 02.07.2025 07:19