Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Την υψηλότερη τηλεθέαση του Σαββακύριακου κατάφερε στην πρεμιέρα του το μουσικό σόου «The Voice».
Τα ωραία όμως δεν διαρκούν πολύ. Ήρθε το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος την Κυριακή και εκτόπισε το τραγουδιστικό σόου στη δεύτερη θέση της κλίμακας Nielsen. Ως και τη σειρά «Η γη της ελιάς» κέρδισε το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1.
Μέτριες ήταν οι επιδόσεις των άλλων προτάσεων των καναλιών οι οποίες συνδιαμόρφωσαν την δεκάδα με τις καλύτερες επιδόσεις της ημέρας.
Ανάλογα χαρακτηριστικά είχε η κινητικότητα και των τηλεοπτικών προγραμμάτων της Κυριακή με την διαφορά πως στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης το ενδιαφέρον μοιράστηκε στα τρία, δηλαδή μεταξύ «Εκατομμυριούχου», «Η γη της ελιάς» και «The Voice». Καθένα από τα τρία προγράμματα προσέλκυσε πάνω από 825.000 τηλεθεατές.
Διαβάστε επίσης:
«Να καεί στην κόλαση»: Παρουσιάστρια στην Τουρκία σχολιάζει αιχμηρά τον θάνατο του Γκιουλέν
Ο πατέρας του Τζούλιαν Ασάνζ ευχαρίστησε τον Πούτιν για τη στήριξη στον γιο του
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.