Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Με διπλή ανάρτηση ο Στέφανος Κασσελάκης, αναφέρθηκε στα σόσιαλ, στο νέο του κόμμα, το Κίνημα Δημοκρατίας.
Μετά την σημερινή παρουσίαση του κόμματός του, ο Στ. Κασσελάκης στάθηκε στα σόσιαλ, σε δύο στιγμές από την εκδήλωση.
Η πρώτη ήταν η στιγμή της ανακοίνωσης του ονόματος του κόμματος, για την οποία γράφει: «Το Κίνημα Δημοκρατίας είναι η Ιστορία που γράφουν οι πολλοί, όταν σπάνε τον τοίχο που τους έχτισαν οι λίγοι».
Στην δεύτερη ανάρτησή του, σχολιάζει: «Η ιδρυτική μας διακήρυξη είναι για μας δεσμευτική. Είναι το κείμενο στο οποίο θα επιστρέφουμε πάντα για να μην ξεχνάμε ποιοι είμαστε. Είμαστε η Κεντροαριστερά του 21ου αιώνα, που στη χώρα μας άργησε 24 χρόνια»
Διαβάστε επίσης:
Μαρινάκης: «Ενωτική» η ομιλία Καραμανλή, από τον Αντώνη Σαμαρά είχαμε προσβολές και ύβρεις
ΠΑΣΟΚ για Μαρινάκη: Ας μην ψάχνει για λαϊκιστές σε εμάς, γιατί τους έχει δίπλα του
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.