Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απαλλάχθηκε από το μονομελές πλημμελειοδικείο για τις καταγγελίες της ΚΑΕ Ολυμπιακός και μπορεί να επιστρέψει στα γήπεδα.
Στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο είχε επιβληθεί απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση, κάτι που συνέβη την Τετάρτη (27/11), με τον ιδιοκτήτη του μπασκετικού Παναθηναϊκού να λαμβάνει αθωωτική απόφαση.
Ως εκ τούτου, έχει και πάλι τη δυνατότητα να παρευρεθεί στο ΟΑΚΑ και σε όποιο άλλο γήπεδο επιθυμεί για ευρωπαϊκή διοργάνωση, αλλά όχι ακόμη σε αγώνες εγχώριων διοργανώσεων, καθώς εκκρεμεί η απόφαση του Ανώτατο Συμβούλιο Επιλύσεως Αθλητικών Διαφορών (ΑΣΕΑΔ).
Ο ίδιος έδωσε έτσι ραντεβού στο ανακαινισμένο γήπεδο του «τριφυλλιού», για το ματς με τη Μονακό την Παρασκευή (29/11) στη Euroleague.
Διαβάστε επίσης:
Βαθμολογία Champions League: Στην κορυφή η Ίντερ, έχασε περισσότερο έδαφος η Παρί Σεν Ζερμέν
Η γρατζουνιά του Γκουαρδιόλα και η απολογία του για το σαρκαστικό σχόλιο περί αυτοτραυματισμού
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.