search
ΚΥΡΙΑΚΗ 20.07.2025 03:32
MENU CLOSE

Πεπ Γκουαρδιόλα: Εμφανίστηκε «δαρμένος» στη μικτή ζώνη – Φήμες ότι τα αποδυτήρια της Σίτι μετατράπηκαν σε ρινγκ – Τι απάντησε (videos)

27.11.2024 08:49
pep_guardiola_new

Δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες στην Μάντσεστερ Σίτι ο Πεπ Γκουαρδιόλα, καθώς μετρούσε τέσσερις συνεχή ήττες στην Premier League και πέντε συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις.

Και μπορεί χθες (26/11) στο Champions League, οι «Πολίτες» να πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων εναντίον της Φέγενορντ μέσα στην έδρα τους, κατάφεραν όμως να φάνε τρία γκολ από το 75ο λεπτό και έπειτα και να πάρουν τελικά μόνο… «χρυσή» ισοπαλία (3-3).

Τα ακόμα πιο ανησυχητικά «μαντάτα» για τους οπαδούς τους όμως ήρθαν μετά τη λήξη του αγώνα όταν, μετά το νέο κάζο, ο Πεπ Γκουαρδιόλα πήγε να κάνει δηλώσει.

Ο Ισπανός προπονητής της Σίτι εμφανίστηκε στη μικτή ζώνη για τις πρώτες δηλώσεις έχοντας πληγή στη μύτη και γρατζουνιές στο κεφάλι. Η εικόνα του 53χρονου προπονητή πυροδότησε όργιο φημών στα social media, σχετικά με το τι συνέβη στα αποδυτήρια της Σίτι

Όπως ήταν φυσικό, οι δημοσιογράφοι δεν ήταν δυνατό να μην τον ρωτήσουν στη συνέντευξη Τύπου για το τι συνέβη αλλά και για την εικόνα του.

«Το έκανα με το δάχτυλο και το νύχι μου», απάντησε ο Γκουαρδιόλα σε σχετική ερώτηση.

«Ναι, θέλω να βλάψω τον εαυτό μου», πρόσθεσε και αποχώρησε… θέλοντας να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη ερώτηση για πιθανό καυγά στα αποδυτήρια των «Citizens».

Χαμός στα social media

Όπως ήταν φυσικό, η εικόνα του Πεπ Γκουρδιόλα δεν ήταν δυνατό να μείνει ασχολίαστη και στα social media, όπου τα σχόλια και οι φήμες «οργιάζουν».

«Γιατί ο Πεπ Γκουρδιόλα μοιάζει σαν ήταν κλεισμένος σε ένα κλουβί με μία τίγρη για 20 επτά;», έγραψε κάποιος.

«Τι συνέβη στον Πεπ Γκουαρδιόλα στα αποδυτήρια;» αναρωτήθηκε ένας άλλος.

Διαβάστε επίσης:

Βαθμολογία Champions League: Στην κορυφή η Ίντερ, έχασε περισσότερο έδαφος η Παρί Σεν Ζερμέν

Champions League: Ζωντανές για την 8άδα, Μίλαν και Ατλέτικο

Στη Μονακό ο Βασίλης Σπανούλης – Ντεμπούτο με Παναθηναϊκό!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 20.07.2025 00:27