ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.10.2025 14:54
MENU CLOSE

Πρώτο σε τηλεθέαση το «Grand Hotel» και την Τετάρτη - Εκπομπή του Open έκανε την έκπληξη

28.11.2024 21:00

Με προοδευτικό ρυθμό τηλεθεατές συγκεντρώθηκαν από ό,τι φαίνεται και στις χθεσινές μετρήσεις της Nielsen, στις βραδινές εκπομπές του ΑΝΤ1 με αποτέλεσμα η σειρά «Grand Hotel» έχοντας πάρει καλή πάσα τηλεθέασης από την εκπομπή «Οι Boomers» να διατηρηθεί στην κορυφαία θέση τηλεθεασης. Η εκπομπή των Κανάκη, Σερβετά, Κούση, ήταν τρίτη στις τηλεπροτιμήσεις της ημέρας.

Η απουσία της σειράς «Η γη της ελιάς» οφείλεται στις συμβατικές υποχρεώσεις του Mega για κάλυψη αγώνων του Champions League, στο πλαίσιο των οποίων χθες μετέδωσε απευθείας το δυνατό μάτς Λιβερπουλ- Ρεαλ Μαδριτης (2-0).

Στην τέταρτη θέση του Top 10 «τερμάτισε» χθες ο «Τροχός της τύχης» και με ίδια ακριβώς επίδοση στην πέμπτη θέση πλασαρίστηκε ο ποδοσφαιρικός αγώνας για το CHL που «έδειξε» το Mega.

New entry στο Top 10 σημειώθηκε από τη νυχτερινή εκπομπή «Υποθέσεις» του Open στην έβδομη βαθμίδα της κλίμακας Nielsen, αποτελώντας ίσως την είδηση τουλάχιστον της εβδομάδας, δεδομένου ότι το κανάλι της Παιανίας ήταν παρόν για πρώτη φορά στο ημερήσιο τηλεβαρόμετρο από την εποχή που είχε στο πρόγραμμα του την σειρά «Έρωτας φυγάς».

Διαβάστε επίσης:

Συνέντευξη Μητσοτάκη στον ΑΝΤ1 το Σάββατο, από το Μετρό Θεσσαλονίκης

ΕΣΗΕΑ κατά Δούκα: Λύπη και δυσφορία για τους χαρακτηρισμούς του Δημάρχου Αθηναίων κατά δημοσιογράφων

Δυνατή κόντρα τηλεθέασης ανάμεσα σε τρεις σταθμούς την Τετάρτη – Ο Alpha «κέρδισε» την ημέρα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.10.2025 14:53
Exit mobile version