search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.10.2025 01:55
MENU CLOSE

Απέρριψε το ΚΚΕ την πρόταση Χαρίτση για τον Ράμμο

03.12.2024 20:33
KARATHANASOPOULOS
Eurokinissi

Απέρριψε το ΚΚΕ το κάλεσμα του Αλέξη Χαρίτση να προταθεί ο Χρήστος Ράμμος για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Δε θα μπορέσουμε να στηρίξουμε μια τέτοια πρόταση», ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο Νίκος Καραθανασόπουλος.

Ο  κ. Καραθανασόπουλος στην ομιλία του ανέφερε ότι το ΚΚΕ θα καταψηφίσει οποιαδήποτε πρόταση έρθει, «γιατί θεωρούμε τον θεσμό αντιλαϊκό».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ σχολίασε καυστικά τη στάση κ. Ράμμου στην υπόθεση των υποκλοπών του τηλεφωνικού κέντρου του ΚΚΕ, λέγοντας ότι «τις θεώρησε ανύπαρκτες».

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: Οι τράπεζες ανακεφαλαιοποιήθηκαν με τις θυσίες του λαού – Έκτακτη φορολόγηση για να επιστραφεί μέρος των κερδών τους στην κοινωνία

Κασσελάκης για φορολόγηση τραπεζών: Προτείνει ετήσιο τέλος έως 7%, 700 εκατ. έσοδα για το Δημόσιο

Φάμελλος για ΠτΔ: «Όχι σε μονοκομματική επιλογή»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.10.2025 01:54