Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το καθημερινό «Grand Hotel» συγκέντρωσε χθες τα περισσότερα βλέμματα από κάθε άλλο πρόγραμμα της ημέρας, αλλά η είδηση από το τηλεβαρόμετρο της ημέρας «έρχεται» από την δεύτερη επιλογή των τηλεθεατών, το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης», το οποίο «έβαλε κάτω» ακόμα και τη σειρά «Maestro» στην πρεμιέρα του τρίτου κύκλου, αλλά και άλλους «δυνατούς» εκπροσώπους από τον τομέα της ελληνικής μυθοπλασίας.
Στο Top 10 της ημέρας κυριάρχησαν οι σειρές του prime time. Στα υπόψη ότι λόγω ιδιαίτερων συνθηκών απουσίασαν η «Γη της ελιάς» αλλά και το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος».
Στη δεκάδα και αυτή τη φορά το «παρών» έδωσε το τηλεπαιχνίδι «Deal».
Διαβάστε επίσης:
Επικεφαλής στην κούρσα τηλεθέασης το Mega και την Δευτέρα (2/12)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.