search
ΚΥΡΙΑΚΗ 20.07.2025 09:17
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Διαφωνία Ανδρουλάκη – Γερουλάνου για ΣΥΡΙΖΑ στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας

06.12.2024 17:02
PAVLOS_GEROULANOS810_NEW

Την στρατηγική του απέναντι στη Νέα Δημοκρατία και το πως θα κινηθεί το κόμμα στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό χάραξε στη σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες απευθυνόμενος προς τους βουλευτές του ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε πως «το ΠΑΣΟΚ ασκεί παραγωγική αντιπολίτευση βάζοντας την ατζέντα των κοινωνικών θεμάτων στην κυβέρνηση και υποχρεώνοντάς την εν τέλει να κάνει βήματα πίσω».

Όταν τον λόγο πήραν οι βουλευτές όπως είναι σε θέση το topontiki.gr να γνωρίζει υπήρξε και μία διαφωνία αναφορικά με τη στρατηγική του ΠΑΣΟΚ απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Παύλος Γερουλάνος υποστήριξε πως η τακτική του Κινήματος απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ να είναι διαφορετική. Ο βουλευτής της Α’ Αθήνας και υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος στις εσωκομματικές κάλπες φέρεται να υποστήριξε πως το ΠΑΣΟΚ «δε θα πρέπει να ασχολείται με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Από την άλλη ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε πως δεν γίνεται το κόμμα να μην απαντά στις προκλήσεις που δέχεται από την Κουμουνδούρου. «Ειδικά στις διαστρεβλώσεις και στις απρέπειες δεν γίνεται να μην απαντάμε», είπε – σύμφωνα με πληροφορίες από πλευράς του ο  Νίκος Ανδρουλάκης. Υπενθυμίζεται ότι στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή ο Νίκος Ανδρουλάκης συγκρούστηκε με τον Σωκράτη Φάμελλο για την υπόθεση των υποκλοπών αλλά και το «κλίμα συναίνεσης».

Διαβάστε επίσης:

Με τον Μητσοτάκη συναντήθηκε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Γιάννης Μπρατάκος

Καραμέρος: Πολιτικό αυτογκόλ η συνάντηση Ανδρουλάκη με Μητσοτάκη

ΠΑΣΟΚ: Στο φουλ οι μηχανές ενόψει προϋπολογισμού – «Αναγκάζουμε την κυβέρνηση να κάνει βήματα πίσω» είπε ο Ανδρουλάκης στην ΚΟ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 20.07.2025 09:14