Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Την απόφαση να προχωρήσουν στη δωρεά οργάνων πήρε η οικογένεια της 33χρονης αμερικανίδας, που είχε τραυματιστεί σοβαρά, την προπαραμονή των Χριστουγέννων, όταν έπεσε σε χαράδρα στην στην Πρέβελη.
Η άτυχη γυναίκα, που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χανίων από τις 23 Δεκεμβρίου, είναι εγκεφαλικά νεκρή και οι δικοί της άνθρωποι πήραν τη γενναία απόφαση.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ekriti, στο νησί έχουν ήδη σπεύσει χειρουργικές ομάδες από το Λαϊκό και το Ωνάσειο Νοσοκομείο.
Η άτυχη γυναίκα, η οποία είχε χάσει το μωρό που κυοφορούσε από την πτώση, πάλεψε σκληρά, όμως τα χτυπήματα στο κεφάλι και στον θώρακα ήταν σοβαρά.
Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από το Νοσοκομείο Χανίων.
Διαβάστε επίσης:
Ρέντης: Μεθυσμένος ιερέας τα έκανε γυαλιά καρφιά σε καφετέρια
Ευθύμης Λέκκας: «Ο Κηφισός “ασφυκτιά” από το τσιμέντο» – Θα πρέπει να μετριάσουμε την παρέμβασή μας
Καιρός: Υποχωρεί σταδιακά η κακοκαιρία, παραμένει το τσουχτερό κρύο – Πού αναμένονται χιονοπτώσεις
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.