search
ΔΕΥΤΕΡΑ 01.09.2025 07:55
MENU CLOSE

Πάτρα: Αποσωληνώθηκε ο 14χρονος που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ

03.01.2025 12:20
nosokomeio new

Αποσωληνώθηκε ο 14χρονος από τα Γιάννενα που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ παρουσία συγγενικών του προσώπων.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της ΜΕΘ Παίδων – εντατικολόγο Ανδρέα Ηλιάδη, το παιδί αντιδρά καλά στα  ερεθίσματα των γιατρών.

Θα εκτιμηθεί πάλι σήμερα η κατάσταση του για να αποφασιστεί αν θα εξέλθει της Μονάδας, κάτι που είναι το πιο πιθανό.

Υπενθυμίζεται ότι στη ΜΕΘ Παίδων διακομίσθηκε ο 14χρονος από τα Ιωάννινα, μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, ενώπιον ενήλικων μελών της οικογένειάς του.

Τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς μεταφέρθηκε σε ημικωματώδη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Εκεί, οι γιατροί προχώρησαν στη διασωλήνωσή του και στη συνέχεια διακομίσθηκε στη ΜΕΘ Παίδων της Πάτρας.

Διαβάστε επίσης

Θεσσαλονίκη: Έτσι θα γίνουν τα Χριστουγεννιάτικα έλατα βιολογικό καύσιμο και λίπασμα – Η διαδικασία ανακύκλωσης

Κηφισός: Ομάδα εξερεύνησης ανακάλυψε τρεις λίμνες στην κοίτη του ποταμού (Video)

Τι άλλαξε στα σύνορα της Ελλάδας με τη Βουλγαρία εδώ και 48 ώρες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.09.2025 07:53