Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ο Πάνος Δημάκης έχει αγαπηθεί από τους τηλεθεατές ως chaser στο τηλεπαιχνίδι «The Chase», που μεταδίδεται στο MEGA.
Ωστόσο, ο ίδιος είναι και συγγραφέας και μάλιστα ένα από τα βιβλία του έγινε πέρυσι τηλεοπτική σειρά.
Ο λόγος, φυσικά, για τις «17 κλωστές», που προβλήθηκαν από την COSMOTE TV και το MEGA.
Σύμφωνα με το Μy ΤV, την περίοδο αυτή, ο Πάνος Δημάκης βρίσκεται σε συζητήσεις με εταιρεία παραγωγής προκειμένου να μεταφερθεί στην τηλεόραση ακόμα ένα μυθιστόρημά του.
Αυτό έχει τίτλο «Το ποτάμι των χιλίων τυφλών» και η ιστορία διαδραματίζεται σε μία ορεινή κωμόπολη, όπου μία γυναίκα προκαλεί με τη συμπεριφορά της έναν μικρό εμφύλιο πόλεμο, ξυπνώντας πάθη και έχθρες.
Διαβάστε επίσης:
Τηλεθέαση Παρασκευής: Πρωτιά με διαφορά 0,2% στο δυναμικό κοινό της πρωινής ζώνης
Ζωή Κρονάκη: Ανακοίνωσε απόφαση της ΕΡΤ για την εκπομπή «Καλημέρα, είπαμε;»
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.