search
ΤΡΙΤΗ 12.08.2025 22:27
MENU CLOSE

Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος: Νοσηλεύεται για 9η ημέρα στον «Ευαγγελισμό» – Κρίσιμη η κατάστασή του

11.01.2025 08:25
alvanias anastasios 554-new

Για ένατη ημέρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας, Αναστάσιος, ενώ βρίσκεται διασωληνωμένος για δεύτερο 24ωρο, με τις επόμενες ώρες να κρίνονται κρίσιμες για την υγεία του.

Συγκεκριμένα, διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου παραμένει ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας, Αναστάσιος, έπειτα και από την χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, την Παρασκευή (10/01).

Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του «Ευαγγελισμού», που εκδόθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, ο Μακαριώτατος υπέστη αιμορραγικό επεισόδιο και υπεβλήθη εκτάκτως σε επέμβαση για την αντιμετώπισή του.

Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε διασωληνωμένος ξανά στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ όπως επισημαίνεται «οι επόμενες 48 ώρες θεωρούνται κρίσιμες».

«Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας κ.κ Αναστάσιος υπεβλήθη εκτάκτως σε χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση αιμορραγικού επεισοδίου και μεταφέρθηκε διασωληνωμένος εκ νέου στη ΜΕΘ» αναφέρεται συγκεκριμένα στο ιατρικό ανακοινωθέν του «Ευαγγελισμού».

«Οι επόμενες 48 ώρες θεωρούνται κρίσιμες», επισημαίνεται.

Διαβάστε επίσης:

Εμπλοκή αστυνομικών σε κύκλωμα προστασίας: Μέχρι και 5.000 τον μήνα έπαιρναν από οίκους ανοχής και χαρτοπαικτικές λέσχες

Καιρός: Πέφτει η θερμοκρασία, έρχονται βροχές και λίγα χιόνια

Βρέθηκε ζωντανός ο άνδρας που πήδηξε από τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 12.08.2025 22:25