search
ΤΡΙΤΗ 14.10.2025 09:12
MENU CLOSE

Σύμη: Σορός άνδρα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε σε παραλία

18.01.2025 16:15
limeniko skafos

Σορός άνδρα σε κατάσταση προχωρημένης σήψης εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στην παραλία του Αγίου Γεωργίου στη Σύμη.

Επί τόπου έσπευσαν δύο περιπολικά σκάφη του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής, και το πλήρωμα του ενός, με τη συνδρομή του δεύτερου, περισυνέλεξε τη σορό, η οποία μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Σύμης.

Ο άνδρας, αγνώστων στοιχείων, είναι ύψους περίπου 1,75 μ. και κανονικής σωματικής διάπλασης. Φορούσε τζιν παντελόνι, δύο μπλούζες (λευκή και ασπρόμαυρη) και αθλητικά παπούτσια.

Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, ενώ το Λιμεναρχείο Σύμης έχει αναλάβει την προανάκριση για την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης:

Πύργος: 35χρονος μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ με τραύμα στον τράχηλο από επίθεση

Πέθανε ο σκηνοθέτης Πατρίς Βιβάνκος – Σε ηλικία 69 ετών

Πάτρα: Σε ρυθμούς καρναβαλιού η πόλη – Στις 9:00 το βράδυ η τελετή έναρξης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.10.2025 09:11