ΚΥΡΙΑΚΗ 28.09.2025 07:59
MENU CLOSE

«The Odyssey»: Ο Τζον Μπέρνθαλ στην πολυαναμενόμενη ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν

23.01.2025 20:10

O Τζον Μπέρνθαλ εντάχθηκε στο καστ αστέρων της επερχόμενης κινηματογραφικής μεταφοράς της Οδύσσειας του Ομήρου σε σκηνοθεσία Κρίστοφερ Νόλαν, όπως αποκάλυψε το Deadline.

Τα γυρίσματα του «The Odyssey», αναμένεται να ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα και είναι η δεύτερη ταινία του Νόλαν για τη Universal, μετά το οσκαρικό «Oppenheimer».

Η ημερομηνία κυκλοφορίας της φιλόδοξης παραγωγής έχει οριστεί για τις 17 Ιουλίου του 2026.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός κέρδισε πρόσφατα Emmy για τον ρόλο του στη διάσημη σειρά του FX «The Bear» ενώ επιστρέφει στον αγαπημένο του ρόλο ως The Punisher στη σειρά «Daredevil» της Disney+.

Πρωταγωνιστεί επίσης μαζί με τον Μπεν Αφλεκ στην ταινία «The Accountant 2» η οποία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 25 Απριλίου και στη σειρά θρίλερ «His & Hers» του Netflix. Η σειρά των 6 επεισοδίων με πρωταγωνίστρια την Τέσα Τόμσον είναι βασισμένη στο ομώνυμο best seller της ‘Αλις Φίνεϊ και αναμένεται στη μικρή οθόνη αργότερα φέτος.

Διαβάστε επίσης:

Ο σκηνοθέτης των επιτυχιών της Marvel, Τζο Ρούσο στο ΔΣ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Βρεττός και Κελεκίδου αποχώρησαν από το σχήμα με τη Στανίση (Video)

Tina Turner: Βρέθηκε «χαμένο» τραγούδι… 40 χρόνια μετά την ηχογράφησή του (audio)

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.09.2025 07:54
Exit mobile version