search
ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 14:53
MENU CLOSE

Σεισμός 3,6 Ρίχτερ στην Ηλεία

25.01.2025 14:20
seismos

Αισθητή σεισμική δόνηση μεγέθους 3,6 της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου στο Γιαννιτσοχώρι Ηλείας.

Το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν 15,2 χιλιόμετρα ενώ το επίκεντρο του ήταν 2 χιλιόμετρα Δυτικά Νοτιοδυτικά του Γιαννιτσοχωρίου Ηλείας.

ileia.jpg

Σημειώνεται πως η συγκεκριμένη περιοχή γνώρισε έντονη σεισμική δραστηριότητα με αρκετούς απανωτούς αισθητούς σεισμούς, στις αρχές του Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης:

Οι διάλογοι που «πρόδωσαν» το κύκλωμα παράνομων συνταγογραφήσεων – «Θέλω να μου γράψεις δύο κουτιά για να τα δώσω αλλού»

Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος: Στα Τίρανα η κηδεία του – Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

Θρήνος στη Ναύπακτο: 26χρονη πέθανε από επιπλοκές μετά από επέμβαση για απώλεια βάρος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 14:48