Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Την επιλογή της ΕΡΤ να τοποθετήσει τη Τζένη Μελιτά στην κριτική επιτροπή του εθνικού τελικού για τη φετινή Eurovision σχολίασαν, το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Εύη Δρούτσα.
«Πάω στη Μελιτά και μετά στα άλλα! Παιδιά, τι είναι η Μελιτά τελικά; Δικηγόρος και συμβολαιογράφος; Τι είναι;» αναρωτήθηκε, αρχικά, η Εύη Δρούτσα, προσθέτοντας: «Θέλω να πω κάτι. Εάν δεν ήταν στην ΕΡΤ η Μελιτά και ήταν σε μια άλλη εκπομπή, θα έλεγαν αυτά τα πράγματα; Όχι».
«Συγγνώμη, μία δικηγόρος – συμβολαιογράφος και παρουσιάστρια. Ως τι θα κρίνει αν αυτό το τραγούδι διακρίνεται έναντι του άλλου;» διερωτήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, για να προσθέσει: «Τι εμπειρία έχει; Να ακούει τα τραγούδια αν είναι καλά; Δηλαδή βάζουμε τραγουδιστή που δεν μπορεί να παρουσιάζει και παρουσιάστρια, αντί να τη βάλουμε να παρουσιάσει, τη βάζουμε να κρίνει».
«Δηλαδή η ΕΡΤ τι έχει πάθει; Κάτι έχει πάθει! Παίρνει επαγγέλματα και λέει… θα τους βάλω ανάποδα» υπογράμμισε ακόμη ο μουσικός και παρουσιαστής με αφορμή την επιλογή της Τζένης Μελιτά για την κριτική επιτροπή του εθνικού τελικού για την Eurovision 2025.
Διαβάστε επίσης:
Παρέμβαση στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ – «Το έγκλημα στα Τεμπη δεν θα συγκαλυφθεί» (Photos
Eurovision 2025: Καπουτζίδης και Κοζάκου επιστρέφουν πίσω από τα μικρόφωνα
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.