ΔΕΥΤΕΡΑ 01.09.2025 20:14
MENU CLOSE

Άλιμος: Τα χυδαία μηνύματα του καθηγητή στη μαθήτρια - «Είσαι για φάγωμα, μου βγάζεις τον Χάνιμπαλ από μέσα μου…»

06.02.2025 12:27

Οργή και αηδία προκαλούν τα μηνύματα που φέρεται να έστειλε ο προφυλακισμένος καθηγητής στη 14χρονη μαθήτριά του στον Άλιμο.

Για τουλάχιστον τρεις μήνες ο 52χρονος καθηγητής από τον Άλιμο, που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης, επικοινωνούσε μαζί της, ενώ είχαν συναντηθεί και τρεις φορές. Σύμφωνα με πληροφορίες από την κατάθεση της 14χρονης, μιλούσαν σχεδόν πέντε ώρες, κυρίως το βράδυ, όταν οι γονείς της κοιμούνταν.

Μέσω social media, ο άνθρωπος που είχε την ευθύνη της εκπαίδευσης της ανήλικης, της έγραφε λόγια που σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να απευθύνονται σε μία μαθήτρια του.

«Όποτε κάθεσαι δίπλα μου στο παγκάκι θέλω να σε βουτήξω, αλλά αντέχω», έλεγε σε ένα από αυτά, ενώ σε κάποια άλλα ανέφερε:

«Για φάγωμα είσαι στη φωτό… Μου βγάζεις τον Χάνιμπαλ από μέσα μου… Σε αγαπάω πολύ και δεν κάνουμε κακό, ούτε ενοχλούμε κανέναν…», έγραφε ο εκπαιδευτικός.

Δεν δίστασε δε, να της προτείνει να συναντηθούν σε ένα απομονωμένο μέρος κοντά στη θάλασσα, ώστε να μείνουν μόνοι τους.

«Υπάρχουν κάτι ωραία παγκάκια στο Καβούρι ακριβώς πάνω από τη θάλασσα. 15 λεπτά το Καβούρι μόνο από το σχολείο», της έγραφε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κάποια από τα μηνύματα είχαν σεξουαλικό περιεχόμενο ενώ η 14χρονη φαίνεται πως λειτουργούσε υπό το καθεστώς της απόλυτης χειραγώγησης και δεν μπορούσε να αντιληφθεί τις πραγματικές προθέσεις του.

«Θα καταλήξω κατηγορούμενος για αποπλάνηση»

Η ανάρμοστη συμπεριφορά του κατηγορούμενου υπέπεσε στην αντίληψη των γονιών της 14χρονης, γεγονός που τον θορύβησε έντονα. Σε κάθε επικοινωνία που έχει με την ανήλικη, της ζητά επίμονα να σβήσει τις συνομιλίες τους.

«Ελπίζω να μην είδαν αυτά που γράφαμε… Μπορείς να σβήσεις όλη τη συνομιλία μας για να μην πάρουν το κινητό και τη διαβάσουν κάποια στιγμή;  Πας και τους λες ακόμα και τον κωδικό; Ενώ ξέρεις τι έχει προηγηθεί; Είσαι απρόσεκτη», της έλεγε σε μία από τις επικοινωνίες τους.

Σε κάποιο άλλο μήνυμα ο 52χρονος καθηγητής δεν διστάζει να επιρρίψει ευθύνες στην ανήλικη μαθήτριά του, λέγοντάς της ότι είναι απρόσεκτη και πως με τη στάση της τον βάζει σε κίνδυνο.

«Εδώ πήραν τηλέφωνο κι έστειλαν μηνύματα βραδιάτικα στο κινητό μου, απλά επειδή είδαν μία κλήση σου κι εσύ μου λες ότι δεν θα ψάξουν τι έχουμε γράψει, αν μπορούν; Και την επόμενη φορά που θα ξεχαστείς εγώ θα καταλήξω χωρίς δουλειά και κατηγορούμενος για αποπλάνηση».

«Ομολογία» για συνέρευση με άλλη ανήλικη;

Σύμφωνα με το newsit, από τις έρευνες των αρχών προκύπτουν στοιχεία ότι ο καθηγητής είχε συνομιλίες και με άλλο ανήλικο κορίτσι. Σε μία από τις επικοινωνίες τους, ο 52χρονος αναφέρεται σε μεταξύ τους σεξουαλική επαφή.  

«Έναν χρόνο που κάνουμε έρωτα, δεν θέλησα κάποια άλλη γυναίκα», της έγραφε ο καθηγητής, ενώ σε άλλο μήνυμα ανέφερε: «Με έκανες καλύτερο άνθρωπο εδώ κι ένα χρόνο που ήμασταν μαζί. Έχεις θέματα συμπεριφοράς αλλά ήσουν μόλις 15, όπως εξήγησα και πριν…».

Αίσθηση προκαλεί στην ίδια επικοινωνία και η αναφορά του καθηγητή σε κάποια χαπάκια για «να περνάνε καλύτερα» οι δύο τους, όπως φέρεται να γράφει στην ανήλικη. 

«Τα χαπάκια δεν ήταν για το ζάχαρο, αλλά δεν έπρεπε να είσαι περίεργη. Με έπιασες εξαπίνης. Δεν μπορώ να σου λέω ψέματα και είχα τύψεις που σου είπα. Για να περνάμε καλύτερα οι δυο μας. Φυτικά είναι, βότανα, δεν είναι φάρμακα… Αυξάνουν την επιθυμία για σεξ, τί να κάνουν δηλαδή; Εννοείται για κάποια που θέλει κάποιος ήδη».  

Διαβάστε επίσης:

Τουρισμός: Οι Βρετανοί ταξιδιωτικοί πράκτορες αποθεώνουν τη Νάξο

Χρήστος Μάστορας: Αναβλήθηκε για τις 19 Φεβρουαρίου η δίκη του (Videos)

Θεσσαλονίκη: Ξύλο στη μέση του δρόμου για την προτεραιότητα – Στο νοσοκομείο ο ένας οδηγός, στα κρατητήρια ο δεύτερος

ΔΕΥΤΕΡΑ 01.09.2025 20:10
Exit mobile version