ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22.08.2025 04:40
MENU CLOSE

Χαλκίδα: Λεηλάτησαν το σπίτι των γονιών που κατηγορούνται για την κακοποίηση της 12χρονης κόρης τους στο Αλιβέρι

06.02.2025 23:35

Λεηλατημένο βρήκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (06/02) το σπίτι τους, οι γονείς της 12χρονης στο Αλιβέρι, που κατηγορούνται για την κακοποίηση της. Μόλις επέστρεψαν στο σπίτι τους διαπίστωσαν πως κάποιος το διέρρηξε.

Σύμφωνα με το eviaonline, οι γονείς βρήκαν όλα τα δωμάτια άνω κάτω, ενώ οι διαρρήκτες φαίνεται πως μπήκαν από την πίσω πόρτα. Όπως δήλωσαν στην αστυνομία τους έκλεψαν χρήματα και κάποια προσωπικά αντικείμενα. Παράλληλα, οι εισβολείς προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές τόσο στην οικία όσο και στο αυτοκίνητο του ζευγαριού, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι.

Η οικογένεια ειδοποίησε αμέσως τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο για να συλλέξουν στοιχεία και να εντοπίσουν τους δράστες. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για το κίνητρο της διάρρηξης.

Το χρονικό της υπόθεσης κακοποίησης

Η μαθήτρια από το Αλιβέρι είχε δώσει μία έκθεση που έγραψε σε έναν συμμαθητή της, ο οποίος με τη σειρά του την παρέδωσε στη μητέρα του. Η 12χρονη στην έκθεση της περιέγραφε την κακοποίηση που υπέστη από τους γονείς της με κάθε λεπτομέρεια.

Οι γονείς της 12χρονης κλήθηκαν από την διεύθυνση του σχολείου προκειμένου να ενημερωθούν για το περιεχόμενο της έκθεσης της ανήλικης.

Τελικά η 12χρονη έδωσε πολύωρη κατάθεση, παρουσία ειδικού ψυχολόγου αποκαλύπτοντας ότι τις προηγούμενες ημέρες είχε πέσει θύμα κακοποίησης από τους γονείς, ενώ σύμφωνα με τις καταγγελίες τον ίδιο εφιάλτη φέρεται να βίωνε και το 10χρονο αδερφάκι της.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, είπε μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ότι το κορίτσι έχει προβλήματα ακοής από τα χτυπήματα που δέχθηκε.

Η μαθήτρια πριν από λίγες μέρες αποκάλυψε σε μια φίλη της από το σχολείο, πως οι γονείς της την χτυπούν με τη φίλη της να τη συμβουλεύει πως πρέπει να το πει σε άτομο από το σχολικό περιβάλλον.

Διαβάστε επίσης:

Έφυγε από τη ζωή ο ναύαρχος Αντώνης Θεοχάρης, πρωτεργάτης στο Kίνημα του Ναυτικού

Σεισμοί στις Κυκλάδες: Κλειστά τα σχολεία την Παρασκευή σε Σύρο, Τήνο, Άνδρο και Μύκονο

Την Πολεοδομία «δείχνει» το Υπουργείο Τουρισμού για το ξενοδοχείο στο Σαρακήνικο της Μήλου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22.08.2025 04:31
Exit mobile version