search
ΔΕΥΤΕΡΑ 04.08.2025 01:55
MENU CLOSE

Λουίς Ρουμπιάλες: Ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι ζήτησε τη συναίνεση της Χερμόζο για να τη φιλήσει

11.02.2025 16:27
luis rubiales

Το πρώην αφεντικό της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου Λουίς Ρουμπιάλες είπε σε δικαστήριο ότι ρώτησε την παίκτρια Τζένι Χερμόζο αν μπορούσε να τη φιλήσει πριν το κάνει μετά τη νίκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών το 2023.

«Είμαι απολύτως βέβαιος ότι μου έδωσε την άδειά της», είπε ο Ρουμπιάλες, 47 ετών, στο δικαστήριο της Μαδρίτης. «Εκείνη τη στιγμή ήταν κάτι εντελώς αυθόρμητο».

Ο Ρουμπιάλες κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση και στη συνέχεια απόπειρα εξαναγκασμού της Χερμόζο, με τη βοήθεια τριών άλλων πρώην στελεχών της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, να πει δημόσια ότι το φιλί στα χείλη στην τελετή απονομής των βραβείων στην Αυστραλία ήταν συναινετικό.

Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες, λέγοντας ότι το φιλί ήταν συναινετικό, ενώ η Χερμόζο είπε ότι δεν ήταν.

Το σκάνδαλο που ακολούθησε επισκίασε την πρώτη νίκη της Ισπανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών και ώθησε τις προσπάθειες των παικτριών της Ισπανίας να αποκαλύψουν τον σεξισμό και να επιτύχουν ισοτιμία με τους άντρες.

Διαβάστε επίσης:

Θλίψη στον ελληνικό στίβο, πέθανε ο θρύλος του επί κοντώ, Γιώργος Ρουμπάνης

Τάκης Οικονομόπουλος: Το «αντίο» του Παναθηναϊκού – Έγραψε «χρυσές» σελίδες στην ιστορία του Τριφυλλιού

Τάκης Οικονομόπουλος: Πέταξε το «πουλί», έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού – Η πορεία προς τη δόξα, το Γουέμπλεϊ και ο Δομάζος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 03.08.2025 23:48