«Πυρά» ΚΚΕ κατά κυβέρνησης για Τέμπη: Επιστρατεύει τη γνωστή τακτική των απειλών και της συκοφαντίας ενόψει της 28ης Φλεβάρη
Επίθεση στην κυβέρνηση, για επιστράτευση της «γνωστής τακτικής των απειλών και της συκοφαντίας» ενόψει των απεργιακών κινητοποιήσεων της 28ης Φλεβάρη για τα Τέμπη, εξαπέλυσε το ΚΚΕ.
«Επιστρατεύει, όμως, και την υπερπροβολή της αντιπαράθεσης με μια “βολική αντιπολίτευση” που δεν αγγίζει τις πραγματικές αιτίες του εγκλήματος των Τεμπών, γιατί έχει μερίδιο ευθύνης στη διαμόρφωση τους», προσθέτει.
«“Κερασάκι στην τούρτα” της επιχείρησης παραπλάνησης είναι η υποκριτική επίκληση της “ανεξαρτησίας” της δικαιοσύνης από τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ, τα κόμματα, δηλαδή, που απέρριψαν στην τελευταία συνταγματική αναθεώρηση την πρόταση του ΚΚΕ ακόμα και για το στοιχειώδες, να μην διορίζεται η ηγεσία της ανώτατης δικαιοσύνης απ’ την εκάστοτε κυβέρνηση», καταλήγει.
Διαβάστε επίσης:
Άδωνις Γεωργιάδης: «Θα κάνω αγωγή και μήνυση στη Ζωή Κωνσταντοπούλου»