Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Συγκίνηση προκαλεί νέα αυθόρμητη διαμαρτυρία, στο Σύνταγμα, το βράδυ του Σαββάτου (1/3), στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών.
Το βράδυ του Σαββάτου περίπου 150 με 200 άτομα παρευρέθηκαν έξω από το κτήριο της Βουλής, ζητώντας δικαιοσύνη για το έγκλημα, που πάγωσε την Ελλάδα, λίγες μόνο ώρες μετά τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια της Παρασκευής.
Στο πλαίσια της καθιστικής διαμαρτυρίας, άναψαν κεριά-σχηματίζοντας τον αριθμό 57, στο σημείο όπου έχουν γραφτεί με κόκκινη μπογιά τα ονόματα των θυμάτων.
Με συνθήματα και τραγούδια ζήτησαν να «μπουν φυλακή» οι υπαίτιοι.
Διαβάστε επίσης:
Βόρει Αιγαίο: Άυλη πολιτιστική κληρονομιά της UNESCO 5 αποκριάτικα νησιώτικα έθιμα
Τραγωδία στα Τέμπη: Δύο χρόνια συγκάλυψης σε ένα βίντεο για όσα θέλουν να μας κάνουν να ξεχάσουμε
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.