Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Τα υψηλότερα ποσοστά στην τηλεθέαση σημείωσαν, το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Κώστας Τσουρός και η Αναστασία Γιάμαλη.
Το «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και οι «Εξελίξεις τώρα» κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, με τα ρεπορτάζ τους για τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια της Παρασκευής για τα Τέμπη.
Ο Κώστας Τσουρός με το «Ακόμα δεν είδες τίποτα» σημείωσε μέσο όρο 17,5% στο γενικό σύνολο (21,2% στο 15:00 – 15:15) και 15,3% στο δυναμικό κοινό (18,9% στο 15:00 – 15:15).
Στη συνέχεια, η Αναστασία Γιάμαλη σημείωσε μέσο όρο 18,3% στο γενικό σύνολο (19,8% στο 17:00 – 17:15) και 15,3% στο δυναμικό κοινό (16,7% στο 17:00 – 17:15).
Αναλυτικά η τηλεθέαση της μεσημεριανής ζώνης:
Δυναμικό Κοινό
Γενικό Σύνολο
Διαβάστε επίσης:
«Η Ελλάδα ψηφίζει»: Το σχόλιο Κούτρα για τα συλλαλητήρια – «Χθες ο λαός ενώθηκε» (Video)
Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (Video)
Τα 5+1 ψέματα της ΝΔ για τα Τέμπη – Πώς το Luben σε 4 λεπτά «αποδόμησε» το κυβερνητικό αφήγημα
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.