Οργή Πλακιά για το «ξέπλυμα» Σπίρτζη από Ακρίτα - «Είναι ντροπή»
Οργή και αγανάκτηση προκάλεσε στον Νίκο Πλακιά, που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανηψιά του στο έγκλημα στα Τέμπη, η ανάρτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενας Ακρίτα, η οποία εμφανίστηκε να υπερασπίζεται τον Χρήστο Σπίρτζη και το μερίδιο ευθύνης του.
Ο Νίκος Πλακιάς χαρακτήρισε «ντροπή» την ανάρτησή της και ζήτησε από την ίδια να «τη διορθώσει αμέσως» γιατί ο κ. Σπίρζης «δεν ζήτησε καμία άρση της βουλευτικής ασυλίας μετά το έγκλημα». Σημείωσε δε χαρακτηριστικά ότι «ο κ. Σπίρτζης έχει ανάλογες ευθύνες με τον Κώστα Αχ. Καραμανλή» ενώ τόνισε ότι είναι εκείνος που διόρισε την Ιωάννα Τσιαπαρίκου η οποία και παραμένει σήμερα πρόεδρος της ΡΑΣ, η οποία και «προέρχεται από τον κομματικό σωλήνα του ΣΥΡΙΖΑ».
Παράλληλα, σημειώνει ότι «καμία ότι η σύμβαση 717 παραδόθηκε κατά 70% επί των ημερών του» και ότι είναι διατεθειμένος να της εξηγήσει από κοντά γιατί χρειάζεται χρόνος.
Αναλυτικά η ανάρτησή του:
Διαβάστε επίσης:
Θερμή αγκαλιά Μητσοτάκη σε Ζελένσκι στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες