Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
300 drones επιστρατεύτηκαν για το μοναδικό φαντασμαγορικό show με το οποίο ο Ολυμπιακός γιόρτασε στον Πειραιά τα 100ά γενέθλιά του το βράδυ της Δευτέρας.
Ολοκληρώνοντας τις εορταστικές εκδηλώσεις του τριημέρου, ανήμερα της επετείου της ίδρυσης του συλλόγου, ο ουρανός του Πειραιά φωτίστηκε από το εντυπωσιακό drone show, με 300 drones να σχηματίζουν εκπληκτικά σχέδια, αποτυπώνοντας την ένδοξη ιστορία και το μεγαλείο των «ερυθρολεύκων».
Το φαντασμαγορικό σόου, που ήταν ορατό όχι μόνο σε ολόκληρο τον Πειραιά αλλά και σε πολλές περιοχές της Αθήνας και της Αττικής, κράτησε 10-15 λεπτά και χάρισε μαγικές στιγμές στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, αλλά και σε όσους είχαν την τύχη να το παρακολουθήσουν.
Το σόου ξεκίνησε με το εμβληματικό σήμα του Ολυμπιακού, συνοδευόμενο από τα πέντε αστέρια που συμβολίζουν τις μεγάλες επιτυχίες του συλλόγου. Ακολούθησε το όνομα της ομάδας, «Ολυμπιακός», γραμμένο στον ουρανό, ενώ ο αριθμός «100» περιτριγυρισμένος από δάφνες αποτύπωσε τη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής. Η ερυθρόλευκη φανέλα, σύμβολο της ιστορίας και της ταυτότητας του συλλόγου, «κόσμησε» τον ουρανό, προκαλώντας ενθουσιασμό στους θεατές.
Στη συνέχεια, τα drones σχημάτισαν τα τρόπαια του Conference League και του Youth League, δύο από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές επιτυχίες του Ολυμπιακού, που κατέκτησε πρόσφατα, αναδεικνύοντας τη διεθνή του ακτινοβολία. Η ατάκα «συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε», που εμφανίστηκε στον ουρανό, αποτύπωσε το όραμα και τη φιλοδοξία του συλλόγου για το μέλλον, ενώ το λιοντάρι, σύμβολο δύναμης και υπερηφάνειας, έκλεισε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο το σόου.
Παράλληλα, οι εορτασμοί συνεχίστηκαν και με τη φωταγώγηση του εμβληματικού Πύργου του Πειραιά, ο οποίος φωτίστηκε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα τη Δευτέρα, ανήμερα της επετείου, προσθέτοντας ακόμα περισσότερη λάμψη στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού. Η φωταγώγηση, σε συνδυασμό με το drone show, δημιούργησε μια μοναδική ατμόσφαιρα στον Πειραιά για τους ευθρόλευκους φιλάθλους.
Διαβάστε επίσης:
Παναθηναϊκός: Αναλαμβάνει άμεσα την τεχνική ηγεσία του μπάσκετ γυναικών η Σελέν Ερντέμ
Super League: Πρεμιέρα με ντέρμπι «αιωνίων» και ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στα playoffs – Το αναλυτικό πρόγραμμα
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.