Κωνσταντίνος Αργυρός: «Είναι ευλογία ο γιος μου – Θα τον ονομάσουμε Βασίλη όπως τον πατέρα μου»
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, με αφορμή συναυλία που θα πραγματοποιήσει στη Ρουμανία, μίλησε σε κανάλι της ρουμανικής τηλεόρασης για τον γιο του, τον οποίο απέκτησε με τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νίκα, τα αδέρφια του, αλλά και τις εντυπώσεις του από την επίσκεψη του στο Βουκουρέστι.
Μιλώντας για τον γιο του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός εξομολογήθηκε: «Είναι ευλογία ο γιος μου. Είναι 3,5 μηνών και θα τον ονομάσουμε Βασίλη όπως τον πατέρα μου».
Ο τραγουδιστής αναφερόμενος στα αδέρφια του, είπε: «Είμαστε τα πρώτα τρίδυμα με εξωσωματική γονιμοποίηση. Η μητέρα μου συνήθιζε να βγαίνει στην τηλεόραση, ήταν μεγάλο θέμα στην Ελλάδα. Ο αδελφός μου είναι εδώ, είμαστε σαν κολλητοί. Όλοι παίζουμε πιάνο από 5 χρονών. Έχουμε και μια αδελφή, η οποία μένει στην Ολλανδία, είναι ακαδημαϊκή δικηγόρος και έχει οικογένεια εκεί».
Όσον αφορά στην επίσκεψή του στο Βουκουρέστι, ο Κωνσταντίνος Αργυρός σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι πρώτη φορά εδώ, πρώτη φορά στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Ήξερα ότι έχω φίλους αλλά ποτέ δεν φανταζόμουν ότι είναι τόσοι πολλοί. Θέλω να σας δώσω την αγάπη μου και την καρδιά μου, έκανα και κάποιους νέους φίλους εδώ. Οι Έλληνες και οι Ρουμάνοι μοιάζουμε, είμαστε ανοιχτόκαρδοι», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.
Ναταλία Δραγούμη: «Ο θάνατος της Καίτης Κωνσταντίνου με σόκαρε»
Μίνα Χειμώνα: Αποκάλυψε πώς και γιατί «κόπηκε» ο ρόλος της από το «Καλημέρα Ζωή»