ΤΡΙΤΗ 30.09.2025 17:01
MENU CLOSE

Alpha και Mega εναλλάχτηκαν στην πρώτη θέση τηλεθέασης το γουίκεντ (15,16/3)

17.03.2025 17:29

Οριακή ήταν η πρόκριση του Alpha το Σάββατο στις τηλεπροτιμήσεις, ενώ με άνεση κυριάρχησε στις επιλογές των τηλεθεατών το Mega την Κυριακή.

Alpha και Mega το Σάββατο ήταν σχεδόν ισοδύναμα με το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς από ό,τι φαίνεται πήρε προβάδισμα το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Ισοβάθμησαν και «συγκατοίκησαν» στην τρίτη θέση Star και ΣΚΑΪ με τέταρτη επιλογή των τηλεθεατών να αποτελεί ο ΑΝΤ1.

Την Κυριακή «μπαμ» τηλεθέασης έκανε το Mega χάρη κυρίως στο διπλό επεισόδιο της σειράς «Η γη της ελιάς». Η σειρά μυθοπλασίας του σταθμού όμως δεν ήταν πρώτη επιλογή των τηλεθεατών σε επίπεδο εκπομπών.

Κέρδισε «πόντους» ο ΑΝΤ1 κυρίως  χάρη στον «Εκατομμυριούχο», πέρασε στη δεύτερη θέση των τηλεπροτιμήσεων και ο Alpha, εμφανίζοντας απώλειες, απέσπασε το τρίτο σε μέγεθος κομμάτι από την πίτα τηλεθέασης του ανταγωνισμού του.

Χωρίς να χρειαστεί να κάνει προσπάθεια, το Star ήταν τέταρτη επιλογή, ενώ η απώλεια 1,2% που εμφάνισε ο ΣΚΑΪ από τη μία ημέρα στην επόμενη, τον έφερε στην πέμπτη θέση. Απώλειες είχε και το Open, το ίδιο, αλλά σε μικρότερη κλίμα, συνέβη και στο μερίδιο της ΕΡΤ1 ενώ τα αθλητικά τόνωσαν κάπως τις επιδόσεις των ΕΡΤ2- συνδυαστικά με τη «ζωντανή» μετάδοση της Θείας Λειτουργίας- και ΕΡΤ3.

Ένα 28,5% των τηλεθεατών και την Κυριακή παρέμεινε σε άλλες προγραμματικές επιλογές εκτός των 10 καναλιών εθνικής εμβέλειας.

Διαβάστε επίσης:

Disney+: «Ο Spiderman της γειτονιάς σας» με ρετρό αισθητική θέτει τα πράγματα στην αφετηρία τους (video)

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Γενέθλια» για το Happy Day – «Όχι απλά άντεξε, αλλά άντεξε καλά» (Video)

Χρηστίδου για την κόντρα Τσιμτσιλή – Λιάγκα: «Καλά έκανε η Σταματίνα και δεν το άφησε να πέσει κάτω» (Video)

ΤΡΙΤΗ 30.09.2025 16:56
Exit mobile version