Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Οι οδηγοί δύο αυτοκινήτων, που κινούνταν στο ρεύμα προς Αθήνα, στην παραλιακή στη Βάρκιζα,
ξεκίνησαν να τσακώνονται για άγνωστη αιτία. Ο ένας από τους δύο έβγαλε μαχαίρι και προσπάθησε να επιτεθεί στον άλλον οδηγό.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες όπως γράφει το iefimerida από ο οδηγός του ενός οχήματος επιστρέφει στο αυτοκίνητό του, για να πάρει το αιχμηρό αντικείμενο. Στη θέα του μαχαιριού ο δεύτερος εμπλεκόμενος μπήκε στο αυτοκίνητο και απομακρύνθηκε.
Οι αυτόπτες μάρτυρες επίσης υποστήριξαν ότι ο τσακωμός ενδέχεται να έχει σχέση με αυτοσχέδιους αγώνες και κάποια στιγμή ο ένας οδηγός να «έκλεισε τον δρόμο» στον άλλον, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει έντονη αντιπαράθεση.
Διαβάστε επίσης:
Θύμα διαδικτυακής απάτης ο Κώστας Μαρτάκης
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.