Κρατικό Νίκαιας: «Είχαμε προειδοποιήσει ότι το σύστημα πυρασφάλειας και πυρανίχνευσης είναι προβληματικό», καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι
Την έντονη δυσαρέσκειά τους για τα μέτρα ασφαλείας που δεν λήφθηκαν εκφράζουν οι εργαζόμενοι του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας, που τονίζουν πως είχαν προειδοποιήσει για τον κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς.
Ερωτηθείσα για τους ασθενείς που ήταν στον χώρο, η κυρία Αγρογιάννη τόνισε ότι «οι ασθενείς εκκενώθηκαν άμεσα, το ΤΕΠ με τη βοήθεια όλου του προσωπικού, έχουν μεταφερθεί σε διπλανό χώρο, και γίνεται προσπάθεια να μη κινδυνεύσει κανένας. Αλλά ήταν μια κατάσταση πολύ επικίνδυνη. Κάποιοι μπορεί να μεταφερθούν σε άλλα νοσοκομεία, αυτή τη στιγμή γίνεται μια διαλογή».
Κληθείσα να σχολιάσει τη δήλωση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, πώς είναι παράξενο το γεγονός ότι σε εκείνο το σημείο έπιασε πυρκαγιά, η κ. Αγρογιάννη απάντησε: «Και εμάς μας φαίνεται παράξενο που ο υπουργός δεν δέχεται για μια ακόμη φορά να ακούσει τις καταγγελίες των σωματείων».
Διαβάστε επίσης:
25η Μαρτίου: «Προσοχή στην αγορά βακαλάου» συνιστά η ΕΕΚΕ – Πώς να τον ξεχωρίσετε από το λινγκ